***Spotlight***

Dit najaar worden diverse KNHS (selectie) wedstrijden op onze locatie verreden! 

In de wintertijdperiode traint R.V. WouwVooruit in onze 20x60 binnenbaan. 

  • Start
  • Activiteiten
  • Overige activiteiten

Overige Activiteiten

Kinderfeestjes

Binnenkort jarig? Het is bij ons mogelijk om je verjaardagsfeestje te vieren!

Tijdens dit feestje kun je je vrienden en vriendinnen (minimaal. 6) laten zien hoe leuk paardrijden is. Naast dat er natuurlijk cadeautjes uitgepakt worden en er lekker gesnoept wordt gaan we natuurlijk ook met de paarden aan de slag! 

 

 

Carrousel wedstrijd

Carrousel is een onderdeel van de paardensport, dat in teamverband plaatsvindt. De ruiters en amazones (dit kan verschillen in aantallen) gaan samen een proef rijden waarbij synchroniciteit belangrijk is. Samenwerken is erg belangrijk tijdens het rijden van een carrousel. Voordat de wedstrijd van start gaat, kan van te voren nog ruimschoots geoefend worden.

Bosritten

 

De bosritten worden in samenwerking met Ruitersportcentrum Breda georganiseerd (Website Ruitersportcentrum Breda). Enkele keren per jaar vertrekken we met zijn allen vanaf RSC West-Brabant naar Breda en gaan we een leuke dag tegemoet. De lijsten worden opgehangen op de manage wanneer dit georganiseerd wordt. 

 

Open dag 2016 (terugblik) 

 

Op 18 september 2016 bestond het RSC West-Brabant 12.5 jaar. Dit is gevierd tijdens de Open Dag. Het goede weer en de leuke activiteiten maakten het tot een leuke dag voor jong en oud. Voor foto's van de Open Dag kun je terecht op onze Facebookpagina (Klik hier voor Facebook)