***Spotlight***

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuws en evenementen!

Schrijf je nu in voor de ponydagen en springlessen!

 

Lesinformatie

Sinds enkele jaren worden manege lessen gegeven op Ruitersportcentrum West Brabant. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs die regelmatig bijgeschoold worden. De lessen worden gegeven op zowel pony's en paarden in eigendom van RSC West-Brabant. De lessen worden gegeven in groepen van 6-8 personen en duren één uur. Ruitersportcentrum West Brabant beschikt over het veiligheidscertificaat.

 

 

Informatie voor de starter

Om te kijken of u paardrijden leuk vindt kunt u beginnen met onze introductiecursus (95 euro) voor beginnende ruiters.

Onze introductiecursus bestaat uit:

  • 5 rijlessen
  • lesboekje
  • certificaat aan het einde van de lessen
  • consumptie bij iedere les

Naast het paardrijden, leer je bij RSC West-Brabant ook de theorie met betrekking tot het verzorgen en berijden van paarden en ponies. Voor zowel jong als oud kunt u de kennis en kunde vergroten.

Dit programma is beschikbaar voor alle leeftijden. Je bent nooit te oud om te leren.  

Les informatie

Het lesprogramma van RSC West-Brabant sluit aan bij uw behoeften en niveau. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod verdeeld over verschillende dagen. De lessen worden zowel overdag als in de avonden gegeven.

Klanten kunnen vlak voor aanvang van hun les, hun paard/pony (zelfstandig) opzadelen. Door de overzichtelijke zadelkamer met de namen van de paarden en pony's bij de zadels en hoofdstellen kan nooit het verkeerde zadel of hoofdstel bij een paard of pony aangedaan worden.

U kunt ook gebruik maken van prive lessen. Hierbij zit u niet samen met 6-8 personen, maar heeft u alle aandacht van de instructrice.

Ook vinden er onderlinge wedstrijden verspreid over het jaar plaats, waarbij je je kunsten kunt vertonen!

Mocht je al kunnen paardrijden en willen komen kijken of je misschien bij onze manege wilt rijden, dan kun je een proefles (in een groepsles) aanvragen. De kosten hiervoor zijn 16 euro.